Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jay Pennington's Just Plain Good Chili
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
oil
Onions, med, finely chopped
Green peppers, fine chopped
Celery, stalks fine chopped
2 Esslöffelsalt
oregano
garlic salt
pepper coarsely ground
Garlic cloves, fine chopped
Jars Chili powder, (3oz)
Jalapeno chili,
8 x ca. 450 gBeef, coarsely ground
1 TasseTomato paste, (6oz)
2 TasseTomatoes, (1lb-13oz) stewed
2 TasseTomato sauce, (1lb)
1 TasseChile salsa, (7oz)
die Zubereitung:

Thinly cover bottom of heavy 2 gal pot with Oil. Saute Onions, Green Peppers and Celery 10 min.. Add meat and cook 10 min or until brown. Stir in tomatopaste, stewed Tomatoes and Tomato Sauce. Add chopped Garlic, Chili powder, Salt, dash Oregano, Chile salsa and jalapeno. Cook 30 min, season to taste with Garlic Salt and Pepper, then simmer2 1/2 hours. Stir every 10-15 min.


Anmerkungen zum Rezept:
keine