Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oysters and Artichoke Casserole
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 PackungFrozen artichoke hearts
1 ca. 1 LiterLarge oysters
Bunch green onions, minced
1/2 TasseBrowned flour
2 EsslöffelLemon juice
Pinch thyme, salt, pepper
1/2 x ca. 450 gMushrooms, sauteed in butter
1/4 x ca. 450 gButter
1/2 TasseFresh parsley, minced
Dry white wine
Thinly sliced unpeeled lemon
Paprika, cayenne pepper
die Zubereitung:

Cook artichoke hearts as directed on package. Place in a flat, buttered casserole. Cover with sauteed mushrooms. Cook oysters in their liquid until edges begin to curl. Drain thoroughly in colander, reserving liquid. Melt butter and sautee onion until tender; add parsley and cook a minute. Add flour, stirring until smooth. Add enough white wine to oyster liquid to make 1 1/2 cups. Add seasonings and stir constantly until thick. Add oysters and spoon mixture over artichokes and mushrooms. Arrange lemon slices over top; add a dash or two of paprika and bake at 350 degrees about 10 minutes or until bubbling. Mrs. Maynard C. Nicholl


Anmerkungen zum Rezept:
keine