Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Unbleached Flour, Sifted |
3 Teelöffel | Baking Powder |
2 Teelöffel | Pumpkin Pie Spice |
1 Tasse | Chopped Dried Apricots |
2 | Large Eggs, Slightly Beaten |
1/4 Tasse | Vegetable Oil |
1/2 Tasse | Sugar |
1 Teelöffel | Salt |
1/2 Tasse | Quick-cooking Oats |
1/2 Tasse | Chopped Walnuts |
1 1/3 Tasse | Milk |
Sift together flour, sugar, baking powder, salt and pumpkin pie spice into large mixing bowl. Stir in oats, apricots, and walnuts. Combine eggs, milk and oil in small bowl; blend well. Add all at once to dry ingredients, stirrin just enough to moisten. Spoon batter into greased 3-inch muffin-pan cups, fill 2/3rds full. Bake in 350 degree F. oven 30 minutes or until golden brown. Serve hot with butter and homemade jam or jelly.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |