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Chicken With Fresh Tarragon & Parsley
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelGrated romano cheese Or- parmesan cheese
2 Esslöffelflour
1/2 Teelöffelpaprika
1/4 Teelöffelblack pepper ground
1 x ca. 450 gBoneless chicken breast
2 Teelöffelolive oil
3/4 TasseWhite wine; plus...
1 Esslöffelwhite wine
1 1/2 TeelöffelChicken bouillon crystals
1/2 cloves garlic crushed
1 1/2 Teelöffelparsley fresh, chopped
1 1/2 Teelöffelcornstarch
die Zubereitung:

Combine the cheese, flour, paprika, and pepper in a shallow bowl. Coat both sides of chicken with the flour mixture.

Heat the oil in a skillet and brown the chicken slowly on both sides. Meanwhile, mix 3/4 cup wine, tarragon, bouillon, and garlic together in a small bowl. Pour the wine mixture over the browned chicken in the skillet. Simmer, covered, over low heat for about 35 minutes, or until the chicken is cooked through. While the chicken is simmering, mix together 1 tablespoon wine, the parsley, and the cornstarch. Transfer the cooked chicken from the skillet to a serving platter. Pour the wine and cornstarch mixture into the juices in the skillet, stir until thickened, and then pour this sauce over the chicken.


Anmerkungen zum Rezept:
keine