Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vryonoye Miaso Po-Russki (Boiled Beef Russian
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef marrow bones
2 ca. 1 Literwater
Onion; cubed 1/2"
Carrot sliced
Celery ribs; w/leaves sliced
Turnip; peeled cubed 1/2"
peppercorns whole
bay leaves
4 EsslöffelParsley fresh, chopped
4 EsslöffelDill, fresh; chopped
3 x ca. 450 gBeef rump roast, boneless
Garlic clove chopped
1 1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Place the peppercorns, bay leaves, parsley, and dill into a small cloth bag. Tie the bag closed. Put water, marrow bones, , the bag of spices, the vegetables, & salt into a large pot. Bring to a boil over high heat, skim the foam off as it occurs. Cook for 10 minutes at a boil, add the beef roast, boil for 3 minutes, reduce heat to low, cover, and simmer for 3 1/2 hours. Be sure to skim occassionaly. Remove from heat, remove the roast from the pot, slice for serving.

* Note: This is excellent with a honey-onion sauce.

Houston Fidonet Cooking echo


Anmerkungen zum Rezept:
keine