Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Thai pork with spicy peanut sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseChicken broth -- reduced
 Sodium
1/4 TassePeanut butter, reduced-fat
 Chunky
2 EsslöffelSoy sauce, low sodium
2 EsslöffelGinger -- peeled & chopped
1 Esslöffellime juice fresh
1/2 Teelöffelchilli powder
Cloves garlic crushed
2 Teelöffelvegetable oil
Boneless pork center rib
 Trimmed
1/4 Tassescallions thinly sliced
2 Esslöffelcilantro Fresh, chopped
die Zubereitung:

*Pound boneless pork chops to 1/4" thickness.

1. In food processor or blender process chicken broth, peanut butter, soy sauce, ginger, lime juice, and chili paste until smooth; set aside. 2. In 12" nonstick skillet over medium heat, heat oil; add pounded cutlets; cook about 2 minutes on each side until lightly browned. Using slotted spoon, remove cutlets to plate. 3. To droppings in skillet add reserved peanut butter mixture; bring to boil. Stir in half of scallions and all of cilantro; reduce heat to low. Return cutlets to skillet; simmer, covered, 3 to 4 minutes until pork is cooked through and sauce is slightly thickened. 4. Serve pork sprinkled with remaining scallions.

~0800


Anmerkungen zum Rezept:
keine