Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Dried giant white beans |
1 | Head of garlic |
1 Esslöffel | celery chopped |
| salt |
| pepper |
1 3/4 x ca. 450 g | Tomatoes, peeled, strained Or |
| Addt'l water as needed |
2 Tasse | oil |
3 | Onions, med., chopped |
1/2 Tasse | Parsley minced |
1 Tasse | water hot |
1 Esslöffel | Tomato paste + 1 1/2 c water |
Wash the beans, place in water, and soak them overnight. Drain them, then place in a pot of fresh cold salted water; cook for 45 min.; drain. Meanwhile, place oil, garlic, and onions in a baking pan and bake in preheated 350 F. oven until golden. Add beans, celery, parsley, salt & pepper, and hot water. Bake 30 min. Longer. Remove from oven, stir the beans, pour in tomatoes (or diluted tomato paste). Return to oven and bake until only the oil remains.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |