Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fasolakia Yiyantes Sto Fourno (Oven-Baked Giant White Beans)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gDried giant white beans
Head of garlic
1 Esslöffelcelery chopped
 salt
 pepper
1 3/4 x ca. 450 gTomatoes, peeled, strained Or
 Addt'l water as needed
2 Tasseoil
Onions, med., chopped
1/2 TasseParsley minced
1 Tassewater hot
1 EsslöffelTomato paste + 1 1/2 c water
die Zubereitung:

Wash the beans, place in water, and soak them overnight. Drain them, then place in a pot of fresh cold salted water; cook for 45 min.; drain. Meanwhile, place oil, garlic, and onions in a baking pan and bake in preheated 350 F. oven until golden. Add beans, celery, parsley, salt & pepper, and hot water. Bake 30 min. Longer. Remove from oven, stir the beans, pour in tomatoes (or diluted tomato paste). Return to oven and bake until only the oil remains.


Anmerkungen zum Rezept:
keine