Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red Cabbage Coleslaw
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 A; (1-pound) red
 Cabbage, quartered,
 Cored, and sliced
 Very thin (about 6
 Cups)
1 kleinRed onion; halved lengthwise
 And sliced very
 Thin
1/3 Tassesour cream
1/3 Tassemayonnaise
2 Esslöffeldill minced, fresh
1 Esslöffellemon juice fresh
die Zubereitung:

In a large bowl combine cabbage and onion. In a small bowl stir together remaining ingredients and add to cabbage mixture, tossing well. Season coleslaw with salt and pepper and chill, covered, 1 hour.(Coleslaw may be made 1 day ahead.)

Serve coleslaw chilled or at room temperature.

Makes about 4 1/2 cups.

Per serving: 755 Calories (kcal); 79g Total Fat; (88% calories from fat); 5g Protein; 18g Carbohydrate; 60mg Cholesterol; 463mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 2 1/2 Vegetable; 0 Fruit; 8 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine