Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| A; (1-pound) red |
| Cabbage, quartered, |
| Cored, and sliced |
| Very thin (about 6 |
| Cups) |
1 klein | Red onion; halved lengthwise |
| And sliced very |
| Thin |
1/3 Tasse | sour cream |
1/3 Tasse | mayonnaise |
2 Esslöffel | dill minced, fresh |
1 Esslöffel | lemon juice fresh |
In a large bowl combine cabbage and onion. In a small bowl stir together remaining ingredients and add to cabbage mixture, tossing well. Season coleslaw with salt and pepper and chill, covered, 1 hour.(Coleslaw may be made 1 day ahead.)
Serve coleslaw chilled or at room temperature.
Makes about 4 1/2 cups.
Per serving: 755 Calories (kcal); 79g Total Fat; (88% calories from fat); 5g Protein; 18g Carbohydrate; 60mg Cholesterol; 463mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 2 1/2 Vegetable; 0 Fruit; 8 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |