Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rack of Lamb with Chili Mint Chutney and Carrot Cardamom Chu
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Rack Lamb; 7 chops
2 EsslöffelCurry powder; West Indian
Garlic cloves; minced (7 to 8)
1 EsslöffelCilantro chopped
1 Teelöffelblack pepper ground
1 Teelöffelginger minced, fresh
Chili Mint Chutney
1 TasseMexican Mint leaves
Scallions; chopped chopped
1/4 TeelöffelSalt or more to taste
1 1/2 Esslöffelwhite vinegar
2 Teelöffelsugar
2 kleinHot chili peppers
2 EsslöffelWater or more; if necessary
Carrot Cardamom Chutney
1/2 TasseFresh coconut; chopped
1 TasseCarrot chopped
1/2 Tasseorange juice fresh
1/2 TeelöffelCardamom crushed
Pieces red chili; fresh
2 Esslöffelsugar
 salt
1/4 Tassewhite vinegar
die Zubereitung:

Preheat oven 375 degrees.

In a food processor combine all ingredients, (except lamb), until a paste is formed.

Spread paste over lamb, taking care to avoid bones, and marinate in refrigerator for 2 days. Remove from marinade, (do not scrape), and roast, uncovered, in a heavy cast-iron pan for 15 minutes.

Chili Mint Chutney:

Combine mint, green onions, salt, vinegar, sugar and chilis in a blender and puree. Add water to thin. Taste and adjust seasoning if necessary.

Carrot Cardamom Chutney:

Combine all ingredients in a blender and puree until smooth.


Anmerkungen zum Rezept:
keine