Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ingrid's Spinach And Cheese Blintz
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Tassespinach frozen
3 EsslöffelButter or extra virgin olive oil
2 TasseScallions; chopped chopped
1 Esslöffelsesame oil
1 TasseSharp cheddar cheese; grated
1 Tassemozzarella grated
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Completely defrost the spinach and squeeze out any excess liquid. Add the butter or olive oil to a skillet and saute the scallions about 2 minutes. Add the spinach and continue to cook about 5 minutes longer. Add the sesame oil, cheddar, and mozzarella, folding the spinach over the cheese until it melts. Season with salt and pepper. Remove the filling from the pan and cool before stuffing your blintz crepes.

If you refrigerate the mixture, it is best to bring the spinach to room temperature, and drain again before stuffing or your blintzes will be soggy.


Anmerkungen zum Rezept:
keine