Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Veal scallopine
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelolive oil
1/4 Tassebutter
1 x ca. 450 gveal sliced
3/4 Tasseflour
1 Esslöffellemon juice
1 Teelöffelcapers
2 EsslöffelParsley flakes
1/2 Lemon sliced
salt
pepper
die Zubereitung:

Heat oil and half the butter in skillet over a medium-high heat. Coat thinly-sliced veal in flour and brown both sides in the hot skillet. Transfer to a warm platter and season with salt and pepper. Remove skillet from heat, add lemon juice, capers, parsley and remaining butter. Stir. Briefly warm sauce to medium heat. Pour sauce over veal on warm platter Garnish with lemon slices and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine