Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken And Dumplings
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken; (cut, bonein)
2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper freshly ground
 water
To Make Dumplings
1 1/2 Tasseflour all purpose, sifted
 Baking powder; (cooking like
 Grandma no exact
 Amount)
 salt
 pepper
4 Esslöffelshortening
3/4 Tassemilk
die Zubereitung:

Put chicken into a large pot. Add salt & pepper. Pour in enough water to just cover the chicken. Cover pot, turn stove on high, and cook until chicken is falling off the bones. While chicken is cooking, you can make the drop dumplings (see recipe below).

To make dumplings:

In a mixing bowl, add baking powder, salt & pepper to flour. Then, using a pastry blender, cut in shortening until mixture looks like cornmeal. Add milk & stir only enough to mix well. Take dumpling mixture and drop by tablespoons into the stewed chicken in boiling broth.

Cook dumplings for 10 minutes with pot covered and 10 minutes uncovered. Place all into serving dish. Serve & enjoy!


Anmerkungen zum Rezept:
keine