Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bacon And Herb Omelets
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Teelöffelvegetable oil
Leeks; trimmed, washed and Chopped
Rashers rindless bacon; chopped
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
2 Esslöffelbasil chopped, fresh
2 Esslöffeloregano fresh, chopped
Eggs lightly beaten
1/2 Tassemilk
1/2 TasseGrated tasty cheese
 black pepper freshly ground
Thick slices wholemeal or grain bread; toasted
die Zubereitung:

1. Heat oil in a wok over a medium heat. Add leeks and bacon and stir-fry for 5 minutes or until bacon is crisp. Transfer leek mixture to a bowl. Add parsley, basil and oregano and mix to combine. Set aside.

2. Place eggs, milk, cheese and black pepper to taste in a bowl. Whisk to combine. Pour one-quarter of the egg mixture into wok and swirl so mixture covers base and sides. Top with one-quarter of the leek mixture and cook for 1 minute or until set. Remove from wok, roll up and place on a slice of toast. Repeat with remaining mixture to make 4 omelettes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine