Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Beet greens |
2 ca. 1 Liter | water |
4 Esslöffel | olive oil |
1 Teelöffel | salt |
1/3 x ca. 450 g | Fresh pork rind, 1" pieces |
2 Teelöffel | parsley |
1/4 x ca. 450 g | Prosciutto, cut small |
1/4 Teelöffel | pepper |
3/4 x ca. 450 g | Cannellini beans |
1/2 x ca. 450 g | Spaghetti, in 1" pieces |
1 klein | zucchini diced |
1 Tasse | parmesan |
Wash beet greens and chop coarsely. Heat oil over medium heat, add pork rind, onion, and parsley, cook slowly. Add prosciutto, beans, and water, season with salt and pepper, cover and simmer for 1 1/2 hours. Add beet greens. When soup starts to boil, add pasta. When pasta is al dente, add zucchini. The finished soup should be thick. Serve with grated Parmesan cheese.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |