Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easiest No Bake Pumpkin Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8" or 9" graham cracker crust; unbaked
1 Tasseheavy cream
1 kleinPkg vanilla instant pudding and pie filling; (3- 1/2 oz)
1/2 Tassemilk
1 TassePumpkin pie filling mix
 cinnamon for garnish
die Zubereitung:

1. With electric mixer on high speed, whip cream until stiff peaks form. Set aside.

2. In second bowl, add pudding mix; whisk in milk.

3. Stir in pumpkin pie filling, combining well.

4. Fold in whipped cream until no white streaks remain.

5. Spoon mixture into pie shell; sprinkle with cinnamon.

6. Refrigerate at least 2 hours.


Anmerkungen zum Rezept:
keine