Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley- Mushroom Casserole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelmargarine
1/4 Tasseonions diced
1/4 TeelöffelSalt; (I think the salt is not necessary)
1 Dose(14 oz) sliced mushrooms
1/2 TasseBarley
1 DoseChicken broth; (13 3/4 oz) or chicken broth powder to taste
die Zubereitung:

monthly Beit Shemesh magazine

Melt margarine in 1&1/2 quart casserole. Add onions and cook until wilted. Add broth to measuring cup and add liquid from mushrooms until total liquid measures 2 cups, and add to onions. Add mushrooms, barley and salt(?). Bake uncovered at 350 fahrenheit, stirring several times, for 1 hour. Cover very tightly and bake 1/2 hour more. Notes: I always double this recipe. I am generous with the onions, mushrooms and chicken powder flavoring and it goes like wildfire.


Anmerkungen zum Rezept:
keine