Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Turkey casserole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesauce white
2 1/2 TasseTurkey, cooked
1 TasseCelery diced
green pepper diced
2 Esslöffelolive oil
cloves garlic crushed
1 1/2 TasseTomato puree
1/2 Tassemushrooms sliced
1/2 Teelöffelbasil
Chicken bouillon cube
3 Tassespaghetti cooked
salt
pepper
die Zubereitung:

Cube cooked turkey. Cook thin spaghetti according to directions. Make white sauce (See Micro Cookbook recipe). In medium saucepan heat oil, add garlic, celery, green pepper, mush- rooms and cook until tender. Add tomato puree, bouillon, basil, salt and pepper to taste, reduce heat and simmer 10 minutes. In casserole dish spread half the white sauce. Add half the spaghetti and tomato mixture plus turkey. Repeat layers. Bake at 350 deg for 30 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine