Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apricot Mandel Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
1 Tassesugar
1 Tasseoil
4 TasseFlour sifted
2 TeelöffelBaking Powder; heaping
1 PriseBaking soda
1 Teelöffelvanilla
1 Teelöffellemon extract
1 PriseOrange rind grated
 Apricot jam
1 TasseNuts chopped
1 Prisesugar
1 Prisecinnamon
die Zubereitung:

Oven at 350°. Grease a cookie sheet. Beat eggs and add sugar. Add oil and extracts. In separate bowl, put in rind, nuts, flour, powder and soda and stir. Put flour mixture into egg mixture. Stir. Grease hands and put 1/3 dough down in a log shape. Put cinnamon and sugar on top. Put apricot jam very thinly on top and not to the very edge. Fold in thirds and fold down ends. Move to seam side down. Sprinkle top with more cinnamon and sugar.

Bake 20 minutes. Cut the slices. Lay slices on cookie sheet on opposite side down and bake 12 minutes more. Keep in Tupperware at room temperature. Freezes well.


Anmerkungen zum Rezept:
keine