Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini Squash Burgers
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Zucchini (or any other variety of summer squash)
2 Esslöffeloil
cloves garlic
4 grossOnions diced
Carrots diced
green pepper diced
5 EsslöffelTahini or peanut butter
3 EsslöffelTamari
1/2 Teelöffelpaprika
1/2 Teelöffeloregano
1/2 Teelöffelbasil
1/2 Teelöffelsea salt
1/8 TeelöffelRed pepper optional
1/2 Tassesesame seeds
1/2 TasseSunflower seed meal
1 TasseCorn meal, or flour, or soy powder
die Zubereitung:

Slice the zucchini and place in a large pot with 1/2 cup water, adding enough squash to fill the pot. Steam over medium heat for 7 minutes, until soft.

Heat the oil in a large skillet over medium heat; add the garlic, onions, carrots, celery, and pepper; saute for 7 minutes, till vegetables are tender.

Drain the zucchini and mash well. Add the sauteed vegetables, tahini, seasonings, sesame seeds, sunflower seed meal, and corn meal. The batter should be thick not wet-add flour if needed.

Preheat oven to 375. Oil a cookie sheet. Using a tablespoon, make patties and place them on the sheet.

Bake for 8 minutes on each side, until golden brown.


Anmerkungen zum Rezept:
keine