Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | olive oil |
9 x ca. 30 g | Fresh tortellini (Contadinia |
| Or something similar--Not |
| Dried) |
1 mittel | Onion, sliced 1/8" thick |
24 x ca. 30 g | Stewed tomatoes, undrained |
1 1/2 Tasse | tomato juice |
2 Tasse | Green beans, cut (fresh or |
| Frozen) |
1/4 x ca. 450 g | Mushrooms thinly sliced |
1 klein | Potato, cubed (unpeeled) |
8 x ca. 30 g | Corn, canned or frozen |
3 | Cloves garlic chopped |
| (more, to taste) |
2 Teelöffel | basilicum dried |
1 Esslöffel | mint dried |
1 Tasse | Fresh parsley sprigs |
1/3 Tasse | [soy] parmesan cheese, Grated |
Heat oil in large pot. Add tortellini and onion, brown over high heat, stirrin g often, 1-2 minutes or until tortellini is nicely brown. Add all remaining ingredients except parsley and parmesan. Stir and bring to a simmer over mediu m heat. Cover and cook 10-15 minutes or until vegetables are crisp but tender. Just before serving, stir in parsley. Sprinkle with parmesan.
Mmconv
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |