Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
The East: Velvety-Warm Mustard-Pepper Sauce
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Stephen Ceideburg
1 TasseChopped mustard greens or Swiss chard
1/2 Tassegreen Pepper coarsely chopped
1 grossRed-ripe tomato, cored, quartered
1/4 TasseLoosely packed chopped cilantro
Fresh hot green chiles, stemmed and seeded
cloves garlic peeled
1 EsslöffelMild olive oil
1/2 Teelöffelground cumin
1/2 Teelöffelcoriander ground
1 EsslöffelDijon mustard
1 Teelöffelsugar
1/2 TeelöffelSalt
1/3 Tasseheavy cream
die Zubereitung:

A full recipe of this sauce is enough for about 1 1/2 pounds of cooked fish, seafood or firm cubed tofu.

Place greens, pepper, tomato, cilantro, chiles and garlic in a blender or food processor and process until smoothly pureed. Set aside.

Heat oil in a 2-quart saucepan over medium-high heat. Add pureed mixture and cook, stirring constantly, for 5 minutes. Add the remaining ingredients. Bring to a boil, reduce heat to low, cover, and cook until sauce is thick, 12 to 15 minutes.

Per Tablespoon: 15 calories, 0 g protein, 1 g carbohydrate, 1 g fat (1 g saturated), 3 mg cholesterol, 41 mg sodium, 0 g fiber.

Laxmi Hiremath writing in the San Francisco Chronicle, 6/24/92.


Anmerkungen zum Rezept:
keine