Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Szechwan Bean Curd
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 30 g85% lean ground beef;
1 TasseGreen onions; with tops chopped
10 MilliliterGarlic minced
3/4 Tassechicken broth
2 Esslöffel(light) Soy sauce reduced sodium
1 EsslöffelChile sauce;
1 TeelöffelSesame oil
1/4 TeelöffelHot oil; (optional; see below)
1/4 Teelöffelred pepper flakes
2 Esslöffelcornstarch
2 Esslöffelwater
1 TasseBean curd(tofu); cut into 1/2-inch cubes
die Zubereitung:

Place ground beef, green onions, and garlic in a nonstick skillet and cook, stirring quickly, until beef is browned. Stir in chicken broth, soy sauce, chili sauce, oils, and red pepper flakes. Mix cornstarch with cold water. Add to skillet. Cook. Stirring constantly, untill sauce thickens. Gently stir in bean curd. Contiune to cooking over medium heat 3 minutes.

food markets and in specialty stores.

Food Exchanges per serving: 2 Lean Meat Exchanges + 1 Vegetable Exchange

Cho: 9g; Pro: 15g; Fat: 7g; Cal: 149; Low-soium diet: This recipe is not suitable.

Hess, R.D., M.S.

Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal Master


Anmerkungen zum Rezept:
keine