Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Stuffed Mushrooms #1
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gspinach fresh
18 grossmushrooms fresh
1 Tassesour cream
1/2 Tasseparmesan grated
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffeloregano
1 x ca. 450 gchuck ground
cloves garlic minced
1/4 Tassegreen onions chopped
1/2 Tassecheddar cheese shredded
1/2 TasseMonterey Jack shredded
1 Prisenutmeg grated
die Zubereitung:

Cook spinach briefly, drain & chop. Wash mushrooms & remove stems. Finely chop stems. Add stems to spinach & mix well with sour cream, salt, oregano & some of mixed cheese. (Reserve some of cheese for top). Saute ground beef lightly with green onions & garlic. Fill mushroom caps with meat. Spoon spinach mixture around edges & top with cheeses & nutmeg. Bake at 350 for 25 minutes.

Mrs. Robert M. Hornor, Jr.

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine