Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 mittel | Sized frying chickens cut up & boned |
3 Esslöffel | vegetable oil |
2 | Cloves garlic chopped |
2 | Scallions; chopped chopped |
1/2 Teelöffel | pepper |
1 Esslöffel | curry powder |
1 Teelöffel | allspice |
1 | Inch piece ginger, peeled & finely chopped |
1 Tasse | coconut milk |
2 gross | Potatoes peeled, diced |
6 Tasse | Up to ... |
8 Tasse | Steamed rice |
| Mango chutney, garnish |
| Coconut milk, garnish |
| Yogurt, garnish |
In a stew pot, heat the vegetable oil. Add the garlic, scallions, pepper, curry, allspice, and ginger and cook for a few minutes. Add the chicken and simmer, covered on low heat about 10 minutes. Add the coconut milk and potatoes and continue to cook for 30 to 40 minutes. Serve over hot steamed rice with a selection of condiments such as mango chutney, coconut milk & yogurt. -
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |