Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jamaican curried chicken
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 mittelSized frying chickens cut up & boned
3 Esslöffelvegetable oil
Cloves garlic chopped
Scallions; chopped chopped
1/2 Teelöffelpepper
1 Esslöffelcurry powder
1 Teelöffelallspice
Inch piece ginger, peeled & finely chopped
1 Tassecoconut milk
2 grossPotatoes peeled, diced
6 TasseUp to ...
8 TasseSteamed rice
 Mango chutney, garnish
 Coconut milk, garnish
 Yogurt, garnish
die Zubereitung:

In a stew pot, heat the vegetable oil. Add the garlic, scallions, pepper, curry, allspice, and ginger and cook for a few minutes. Add the chicken and simmer, covered on low heat about 10 minutes. Add the coconut milk and potatoes and continue to cook for 30 to 40 minutes. Serve over hot steamed rice with a selection of condiments such as mango chutney, coconut milk & yogurt. -


Anmerkungen zum Rezept:
keine