Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Packung | Spinach, chopped; 10 oz. ea. thawed and well drained |
2 Tasse | milk divided |
4 | eggs |
1 Dose | Soup, cream of mushroom; undiluted |
1/4 Tasse | Butter (or marg.); melted |
1 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | Ac'cent |
1 Teelöffel | Onion juice |
1 Teelöffel | Garlic juice |
1/2 Tasse | Cheese, Parmesan; grated |
Combine 1 package spinach and 1 cup milk in container of electric blender; puree. Add remaining spinach; blend until smooth. Add remaining milk, eggs, soup, butter, salt, and Ac'cent; blend well. Stir in onion juice, garlic juice, and cheese.
Pour mixture into a well-greased shallow 2 quart casserole. Bake at 325 degrees for 1 hour or until inserted knife comes out clean.
Coleman.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |