Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Spinach Fluff
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 PackungSpinach, chopped; 10 oz. ea. thawed and well drained
2 Tassemilk divided
eggs
1 DoseSoup, cream of mushroom; undiluted
1/4 TasseButter (or marg.); melted
1 Teelöffelsalt
1 TeelöffelAc'cent
1 TeelöffelOnion juice
1 TeelöffelGarlic juice
1/2 TasseCheese, Parmesan; grated
die Zubereitung:

Combine 1 package spinach and 1 cup milk in container of electric blender; puree. Add remaining spinach; blend until smooth. Add remaining milk, eggs, soup, butter, salt, and Ac'cent; blend well. Stir in onion juice, garlic juice, and cheese.

Pour mixture into a well-greased shallow 2 quart casserole. Bake at 325 degrees for 1 hour or until inserted knife comes out clean.

Coleman.


Anmerkungen zum Rezept:
keine