Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Dose | Salmon; bones removed |
1 1/4 Tasse | Fine; fresh bread crumbs |
1/4 Teelöffel | cumin |
1/4 Teelöffel | sauce hot |
1/3 Tasse | milk |
1/3 Dose | sour cream |
1/4 Tasse | coriander fresh, chopped |
| salt |
| pepper |
4 Esslöffel | butter |
1 Esslöffel | lemon juice |
Remove bones from salmon. Place in mixing bowl with 1/2 cup bread crumbs, salt, pepper, cumin, hot sauce and milk. Stir. Add sour cream and coriander and mix well.
Divide into 8 patties about 3/4 inch thick. Coat patties with remaining 3/4 cup bread crumbs.
Place about 1 tablespoon oil in pan and brown patties until golden bronw. Transfer to platter.
Wipe out pan and add the 4 tablespoons of butter, shaking pan until butter starts to brown. Don't burn it! Add lemon juice. Pour over patties. Yum!
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |