Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sage and Onion Bread Stuffing
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 White bread cubes, toasted in the oven, about 3 cups
2 Esslöffelbutter
Onion chopped
1/2 Bottle or a little more, Pc Memories of Cedar Springs Sage & Onion Sauce
1/2 Tasseparsley
1/3 Tasseraisins
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Melt butter, cook onion in butter until tender. Stir in parsley, raisins, cook until raisins are softened. Add bread cubes, & enough Pc sauce to moisten bread. Cook & stir a couple of minutes, add salt & pepper, cover & turn off heat. Let sit on element to blend flavors & keep warm, about 10 minutes. Put in chicken or turkey. Cook chicken or turkey as usual.


Anmerkungen zum Rezept:
keine