Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Radish-Cucumber Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 BundRadishes, coarsely chopped
Cucumber, cut in half, peeled, drained on paper
 Towels about 15 minutes, and coarsely chopped
 Oriental salad dressing:
1 Esslöffelrice vinegar
2 Teelöffelsoy sauce
1/2 Teelöffelsugar
1 Teelöffelsesame oil
2 TasseCoarsely shredded cabbage, kept refrigerated until serving
die Zubereitung:

In a medium-size bowl, combine the radishes and cucumber.

To make the dressing: In a small bowl, mix together the vinegar and soy sauce. Add sugar, stirring to dissolve.

Pour dressing over vegetables, toss thoroughly, and refrigerate until serving time.

At serving time, place chilled cabbage on a serving dish. Toss vegetables again with dressing and spoon on top of cabbage.

Serve immediately.

Angeles. 1984. Isbn 0-87477-322-9 Posted by: Karin Brewer, Cooking Echo, 8/92


Anmerkungen zum Rezept:
keine