Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Radicchio
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Scheibe(1.5-oz) goat cheese
1/2 Tasseolive oil virgin
1 TeelöffelCrushed fresh thyme
4 kleinHeads Radicchio
Heads Lamb's lettuce
1/2 x ca. 450 garugula
1 1/2 Teelöffeldijon mustard
1 1/2 Teelöffeltarragon fresh, minced
1 1/2 EsslöffelSherry wine vinegar or a good quality wine vinegar
egg yolks
1/4 Teelöffelsalt
 black pepper freshly ground
1 1/2 TasseSalad oil (preferably almond; olive; or safflower)
die Zubereitung:

Place cheese w/ olive oil & thyme in dish, marinate overnight in refrigerator. Separate leaves of radicchio, lamb's lettuce, & arugula. Wash well under cold running water, pat dry, wrap in towels, chill. Prepare vinaigrette dressing by whisking together mustard, tarragon, vinegar, egg yolks, salt, & generous pinch of pepper. Slowly add salad oil in steady stream, whisking constantly. Set aside or chill until ready to use. Place salad greens in large bowl, breaking up larger leaves. Pour vinaigrette dressing over; toss well to coat evenly. Divide salad among 6 plates. Drain marinated cheese, reserve 2 tbs. Oil. Heat oil in large skillet, saute cheese slices 30 sec. To 1 min. Per side. Garnish salads w/ sauteed cheese slices, serve immediately.

Spago

W. Sunset Blvd.; Los Angeles

Wine:Villa Mt. Eden Chardonnay

From the <Micro Cookbook Collection of American recipes>, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine