Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bacon Cheeseburger Upside-Down Pizza
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Filling
1 x ca. 450 glean ground beef
1 mittelOnion, quartered, sliced
1 mittelBell pepper, cut in bite sized strips
Slices bacon, crisp cooked and crumbled
14 1/2 x ca. 30 gCan chunky pizza sauce
Italian plum tomatoes
4 x ca. 30 gCheddar, 6 slices
Topping
eggs
1 Tassemilk
1 Esslöffeloil
1 Tasseflour
1/4 Teelöffelsalt
Slices bacon. crisp cooked, crumbled
die Zubereitung:

1. Heat oven to 400 degrees. In large saucepan, brown ground beef with onion and bell pepper; drain. Stir in 6 slices crumbled bacon and pizza sauce. Spoon into ungreased 13x9-inch (3-quart) baking dish. Sprinkle evenly with tomatoes; top with cheese slices.

2. In medium bowl, beat eggs slightly. Add milk and oil; mix well. Lightly spoon flour into measuring cup; level off. Add flour and salt; beat 2 minutes at medium speed. Pour evenly over cheese slices. Sprinkle with 2 slices crumbled bacon.

3. Bake at 400 degrees for 20 to 30 minutes or until topping is slightly puffed and deep golden brown.

Nutrition Information Per Serving: 460 Calories, 27 g Fat, 870 mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: