Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Maryland Cream of Crab Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gCrabmeat
1 Teelöffelcelery salt
Vegetable bouillon cube 1
1/8 TeelöffelPepper; cup boiling water
1/4 Tasseonion chopped
1/4 Tassemargarine or butter
1 ca. 1 Litermilk
2 Esslöffelflour
 For garnish
die Zubereitung:

Remove cartilage from crab meat. Dissolve bouillon cube in the boiling water. In a 4-quart saucepan, cook onion in margarine or butter until tender. Blend in flour and seasonings. Add milk and bouillon gradually and cook over medium heat, stirring constantly, until mixture thickens enough to coat spoon. Add crab meat; heat, but do not boil. Garnish with parsley before serving (Recipe from "An Eastern Shore Sampler" prepared by Delamarva Poultry Industry, Inc.) From Call It Delmarvalous From Cookie-Lady's Files


Anmerkungen zum Rezept:
keine