Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Chicken Wings
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gChicken wings; separated an
3/4 Tasseyogurt plain
2/3 TasseLouisiana hot sauce
2 Teelöffelgarlic powdered
1 Tasseflour
1/2 TasseCajun seasoning
 Oil for frying
die Zubereitung:

In a bowl, mix together yogurt, hot sauce and garlic. Add chicken and marinate overnight in the refrigerator. The following day, mix together flour and cajun seasonings in a bowl. Remove chicken from the marinade and coat evenly in flour mixture. In a wok or deep fryer, heat oil to 370F. This can be achieved by heating over medium high heat. Use enough oil to cover 4 to 5 chicken wings at a time. Deep fry wings for approximately 8 minutes. Drain on paper towel. Serves 2 to 4


Anmerkungen zum Rezept:
keine