Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tabikha Bil Houmus (Chicken and Garbanzo Stew)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gDried garbanzos (chickpeas), 1 1/2 cups
1 Esslöffelvegetable oil
2 x ca. 450 gPotatoes, peeled & quartered
1 grossOnion fine chopped
1/2 TasseChopped flat leaf parsley, rinsed and drained
Chicken (3 lbs.), cut in 8 pieces
Cinnamon sticks
1/4 Teelöffelpepper
1 Teelöffelsalt
2 Tassewater
 Pomegranate seeds, for garnish
die Zubereitung:

Soak the garbanzos in water overnight. Drain, peel off and discard the skins. Put all the ingredients except pomegranate seeds in a heavy pan and bring to a boil. Reduce heat to low, cover and cook for 1 hour or until chicken is tender and garbanzos are cooked. Garnish with pomegranate seeds during the season when available. Serve warm over rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine