Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Calzone alla napoletana (ham and cheese turnovers)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pizza dough; * see note
 oil
1/2 x ca. 450 gMozzarella diced
1/4 x ca. 450 gProsciutto; --or
1/4 x ca. 450 gBoiled ham; cut in slivers
1/4 x ca. 450 gSoft italian salami; cut in
1 TasseTomatoes; peel/chop/drain
 Oregano; --or -- basil
 pepper freshly ground
6 TeelöffelRomano cheese; freshly grate
die Zubereitung:

* see Pizza Alla Napoletana recipe !!!

After the dough has risen, punch down and divide into 6 balls. Form each ball into a circle about 1/4oe thick. Brush lightly with oil and place equal amounts of the remaining ingredients in the center of each circle. Fold the dough over, sealing each calzone with oil and place on a greased baking sheet. Bake in a thoroughly preheated 400 F oven for about 30 minutes, or until well browned.


Anmerkungen zum Rezept:
keine