Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pigs
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelSize round steak
1 mittelOnion chopped
1/2 Tasseparsley chopped
1/2 Tassegreen onions chopped
1/2 TasseBell pepper chopped
1 Dose(small) stewed tomatoes
1 Dose(small) tomato sauce
1 x ca. 450 gbacon
die Zubereitung:

Saut, onions, green pepper in a large pot. Add tomato sauce, stewed tomatoes, parsley and 1 can water. Cook over low heat.

Slice steak into strips about 1/2 inch wide and 3 inches long. Cut bacon strips in half. Wrap bacon around steak strips rolling them together to form small little bite size pieces. Hold together with toothpicks Deep fry meat until brown. Drain and add to tomato gravy. Cook over low heat about 1 hour. Add water as needed. Salt and pepper to taste. Serve over cooked rice. Serves 4.

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine