Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Passover Vegetable Muffins
Zutaten für 15 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 kleinonions
Ribs celery
1 Tassemushrooms fresh
1/2 green bell pepper
3 Esslöffeloil
Clove garlic; cut in half
3 TasseMatzo farfel
2 TasseChicken broth; heated
eggs beaten
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 degrees F. Grease muffin tins. Insert French fry or julienne blade into processor. Cut onions, celery, mushrooms, and green pepper to fit the feed tube Using medium pressure, process onions and celery, then mushrooms and green pepper with light pressure, or shred each of the vegetables by hand. Heat oil in a large skillet. Brown garlic clove, and remove. Add vegetables and brown quickly over high heat (2 to 3 minutes). Soak farfel in warm chicken broth. Add vegetables and eggs. Season with salt and pepper, and mix well. Fill muffin tins. Bake for 45 minutes or until golden brown. Let cool 5 minutes. Remove from pan and store in airtight container.


Anmerkungen zum Rezept:
keine