Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Vegetable oil spray |
2 Tasse | whole wheat flour |
1/2 Tasse | Oat bran |
1 Tasse | all-purpose flour |
1 Teelöffel | Baking soda |
1 Esslöffel | sugar |
1 | egg white |
2 Tasse | yogurt plain, nonfat |
1/4 Tasse | honey |
2 Esslöffel | vegetable oil |
1 Tasse | raisins |
From an insert in a Pg&E bill (and I live in Houston, even).
Combine whole wheat flour, oat bran, all-purpose flour, baking soda and sugar in a large bowl; set aside. In a medium bowl, beat egg white, yogurt, honey and oil. Add yogurt mixture to dry ingredients and mix well. Fold in raisins.
Lightly spray muffin pans with oil spray. Pour mixture into pans, filling each cup 2/3 full. Bake at 425 degrees for 15 to 22 minutes, or until a toothpick inserted in center of a muffin comes out clean.
Arielle@Taronga.Com
(Stephanie Da Silva)
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |