Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nut and Bolts
Zutaten für 50 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gUnsalted deluxe mixed nuts
1 x ca. 450 gcashews unsalted
1 PackungShreddies small box
1 PackungCheerios small box
8 x ca. 30 gPretzel sticks
2 TassePeanut oil or 1 cup
 Butter and 1 cup peanut oil
2 EsslöffelWorchestshire sauce
1 Esslöffelgarlic
1 Esslöffelsalt seasoned
1 Teelöffelcelery salt
die Zubereitung:

In a turkey size roasting pan combine the first five ingredients. Mix remaining ingredients together and pour over mixture in pan. Bake at 200 degrees Farenheight for 2 hrs. Stir frequently approx every 1/2 hr. Pack into jars or freezer bags and this can be frozen. This can be cut in half

153840 -0400


Anmerkungen zum Rezept:
keine