Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Teelöffel | Gelatin Powder -- dissolved |
| In |
1 Esslöffel | water |
1 Tasse | milk scalded |
1/2 Tasse | sugar |
2 Esslöffel | cornstarch |
1/4 Teelöffel | salt |
3 | Whole Egg Yolks -- beaten |
1 Esslöffel | butter |
1 Teelöffel | vanilla |
1 Tasse | Whipping Cream heavy |
| Whipped |
| Nutmeg -- for topping |
Mix together: sugar, cornstarch, and salt. Add to milk. Cook until thick and smooth, about 15 minutes.
Add a small amount of mixture to the yolks. Combine yolks with mixture, and cook for a few minutes. Remove from heat, and add gelatin and butter.
Cool completely, then add vanilla. Whip cream, then fold into mixture. Pour all into a prebaked crust, sprinkle with nutmeg, and chill until firm.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |