Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Napa Bean Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Sue Woodward
San Francisco Encore
1 1/2 x ca. 450 ggreen beans
1 kleinred onion finely chopped
3/4 TasseBlack Greek olives; pitted & quartered
8 x ca. 30 gChevre; crumbled
3 Esslöffelvinegar
1/3 Tasseolive oil
10 Millilitergarlic pressed
1/4 Teelöffelcayenne pepper
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Trim the green beans and cut into strips. Blanch in boiling salted water until crisp but tender. Immediately immerse in cold water. Place the onion, olives, and cheese in a bowl. Add the cooled beans. Mix the remaining ingredients until thoroughly blended. Pour over the salad and mix gently, being careful not to break up the cheese. Let stand at room temp until ready to serve.

Author - Junior League of San Francisco, Ca


Anmerkungen zum Rezept:
keine