Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Melt-In-Your-Mouth Shortbread
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassecornstarch
1/2 TasseIcing (confectioner's) sugar
1 TasseRice flour
3/4 Tassebutter
die Zubereitung:

This recipe comes from http://www-sc. Ucssc. Indiana. Edu/cgi-bin/recipes/ From The Food Allergy Cookbook

Sift cornstarch, sugar and rice flour together. Add butter. Mix with hands until soft dough forms. Refrigerate one hour. Shape dough into 1" balls. Place about 1-1/4 inches apart on greased cookie sheet; flatten with lightly floured fork. Bake at 300 (F) [150 (C)] for 20-25 minutes or until edges are lightly browned.

crushed nuts. Press top of ball with thumb. Add a dab of jelly.

Mix in 2 tbls. Finely chopped peel and/or 2 tbls. Finely chopped nuts. Flatten with lightly floured fork.


Anmerkungen zum Rezept:
keine