Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Maryland Crab Cakes - Baltimore Neighborhood Cookbook
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg beaten
4 Esslöffelmayonnaise
1/3 Tassebread crumbs
1 Esslöffelparsley fresh, minced
2 TeelöffelWorcestershire Sauce
1 Teelöffelmustard prepared
 salt
 pepper
1 x ca. 450 gLump crabmeat; picked through to remove cartilage
 Breadcrumbs for coating crab cakes
1/4 Tassevegetable shortening for frying
Lemon cut into wedges (garnish)
die Zubereitung:

In a bowl, combine beaten egg, mayonnaise, breadcrumbs, parsley, Worcestershire sauce, mustard, salt and pepper and mix well. Pour over crabmeat and toss gently but thoroughly. Form into 6 crab cakes and coat with breadcrumb. Refrigerate 15 minutes. Heat shoetening in a skillet until hot but not smoking. Fry crab cakes until golden on one side, then turn and cook other side. Drain on paper towels. Serve at once with lemon wedges.

Reprinted from "The Original Baltimore Neighborhood Cookbook" by Irina


Anmerkungen zum Rezept:
keine