Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | egg beaten |
4 Esslöffel | mayonnaise |
1/3 Tasse | bread crumbs |
1 Esslöffel | parsley fresh, minced |
2 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
1 Teelöffel | mustard prepared |
| salt |
| pepper |
1 x ca. 450 g | Lump crabmeat; picked through to remove cartilage |
| Breadcrumbs for coating crab cakes |
1/4 Tasse | vegetable shortening for frying |
1 | Lemon cut into wedges (garnish) |
In a bowl, combine beaten egg, mayonnaise, breadcrumbs, parsley, Worcestershire sauce, mustard, salt and pepper and mix well. Pour over crabmeat and toss gently but thoroughly. Form into 6 crab cakes and coat with breadcrumb. Refrigerate 15 minutes. Heat shoetening in a skillet until hot but not smoking. Fry crab cakes until golden on one side, then turn and cook other side. Drain on paper towels. Serve at once with lemon wedges.
Reprinted from "The Original Baltimore Neighborhood Cookbook" by Irina
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |