Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jiffy Pepper Steak
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gInside round steak 1/2"thick
1 Teelöffelpepper
3 EsslöffelButter or soft margarine
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Esslöffellemon juice
1/4 Teelöffelcelery salt
1/2 cloves garlic minced
die Zubereitung:

Tender when not overcooked. Also good cold in sandwiches or as part of a salad plate.

Cut steak into serving-size pieces. Sprinkle steak with pepper and rub into meat with heel of your hand.

In small saucepan, melt butter. Add Worcestershire sauce, lemon juice, celery salt and garlic. Brush sauce on steaks and fast-fry over high heat 5 min or until desired doneness. Do not overcook. Serve immediately topped with remaining sauce.

g protein, 12 g total fat, 204 calories

Diabetes Association Shared by Elizabeth Rodier Aug 93, not yet tested


Anmerkungen zum Rezept:
keine