Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jalapeno Jelly 2
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 Whole jalapeno; stems removed
2 mittelred bell pepper
1 1/2 TasseDistilled vinegar
6 Tassesugar
1/3 Tasselemon juice
4 x ca. 30 gLiquid pectin
10 Tropfenfood coloring green
die Zubereitung:

Place chiles and peppers in a blender and puree until finely chopped.

Combine the puree and vinegar, bring to a boil over high heat, and boil rapidly for 10 minutes, stirring occasionally.

Remove pan from heat and stir in sugar and lemon juice.

Return pan to heat, bring to a boil again, stir in the pectin and food coloring and boil again, stirring constantly for 1 minute.

Skim off foam and bottle in sterilized jars.


Anmerkungen zum Rezept:
keine