Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Israeli Couscous
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 glamb cubes
onions minced
1/2 Tassetomato sauce
Tomatoes peeled, chopped
3 TasseWater salt and pepper to taste
Bouquet garni
1/2 Cabbage shredded
Turnips, diced
green onions sliced
Sweet potato, diced
1 1/2 x ca. 450 gMillet couscous
die Zubereitung:

Saute meat with onion. When brown, add tomato sauce and the tomatoes. Add water, salt, pepper, bouquet garni. Bring to a boil. Add vegetables. Simmer 1 hour. Remove meat and vegetables and bouquet garni. Add the couscous to the sauce, simmer until thoroughly cooked. Serve hot with meat and vegetables.

From "The Joys of Jewish Cooking, " by Stephen and Ethel Longstreet Posted by Hilde Mott 2/1/95


Anmerkungen zum Rezept:
keine