Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Waldine van geffen vghc42a |
1 1/2 Tasse | Frozen whole kernel corn |
8 mittel | Green onions; chop |
15 x ca. 30 g | Black beans; rinse; drain |
1/3 Tasse | Cheddar; shred |
1/2 Tasse | Bisquick reduced fat or; original |
baking mix
1/2 cup Milk 1/2 cup Thick-and-chunky salsa 2 Eggs
Thick-and-chunky salsa
Heat oven to 400~. Grease glass pie plate, 9x1-1/4". Layer corn, onions and beans in pie plate; stir gently. Sprinkle with cheese. Stir baking mix, milk, 1/2 c salsa and the eggs with fork until blended. Pour into pie plate. Bake 35-40 minutes or until knife inserted in center comes out clean. Cool 5 minutes. Serve with salsa. 205 cal; 5 gr fat; 22% fat.
vghc42a@prodigy. Com.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |