Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Homemade Cream Liqueurs
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Homemade Cream Liqueur
1 Dose14 oz Eagle Brand Condensed
 Sweetened Milk
 (Not evaporated milk)
1 1/4 TasseFlavored liqueur (almond,
 Coffee, orange or mint)
1 TasseWhipping cream or coffee
 Cream (1/2 Pint)
Eggs *
Irish Cream Liqueur
1 1/4 TasseOr up to 1 3/4 cups Irish
 Whiskey, or brandy, rum, rye
 Whiskey, bourbon, scotch
15 x ca. 30 gCan Eagle Brand
 condensed milk sweetened
 (not evaporated milk)
1 TasseWhipping cream or coffee
 Cream (1/2 Pint)
Eggs *
2 EsslöffelChocolate flavored syrup
2 Teelöffelcoffee instant
1 Teelöffelvanilla extract
1/2 Teelöffelalmond extract
die Zubereitung:

In blender container, combine all ingredients, blend until smooth. Store tightly covered in refrigerator up to one month. Stir before serving

* Use only Grade A clean, uncracked eggs.

Eagle Brand Quick & Easy Typed by Dale/Gail Shipp


Anmerkungen zum Rezept:
keine