Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Herbed Potato Skins
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 grossbaking potatoes
1/2 TasseMinced fresh herbs (thyme; chives, savory, parsley, oregano, corriander etc)
 Ground sea salt (I dont usually add any)
 pepper ground
 Malt vinegar
 Lemon wedges
die Zubereitung:

Preheat oven to 425F. Cut long thick strips of skin and potato with a sharp knife. Soak in ice water for 15 minutes. Pat dry. Spread out on a nonstick or sprayed baking sheet, (the originator of the recipe sprayed the potatoes several times with oil while cooking).

Bake 10 minutes. Turn. Bake another 5 minutes, then sprinkle with the herbs. Return to the oven for another 5 minutes. Eat with lemon or malt vinegar and salt and pepper when golden brown and crispy.


Anmerkungen zum Rezept:
keine