Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Harissa (African)
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
Dried New Mexico chilies seeds and stems removed
5 kleinHot red chilies such as piquins seeds and stems removed
cloves garlic peeled
1 Esslöffelground cumin
1 Teelöffelcaraway seeds ground
1 Teelöffelcinnamon ground
1 Teelöffelcoriander ground
1 Teelöffelmint dried
2 Esslöffelolive oil
 Water as needed
die Zubereitung:

Soak the chilies in water until they are soft, at least 30 minutes. Place them in a food processor or blender with the rest of the ingredients and puree to a thick paste, adding water if necessary to avoid a mixture that is too dry. Add to vegetable and meat stews or serve as a table condiment. Will keep up to 6 weeks in the refrigerator, covered with a thin film of olive oil.

A World of Curries by Dave DeWitt and Arthur Pais Isbn 0-316-18224-9 pg 181 Collected from the Int'l Fido Cooking Echoes


Anmerkungen zum Rezept:
keine