Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Gluten-Free Shortbread
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassecornstarch
 sugar
175 Grammbutter
1/2 TasseIcing [confectioner's]
1 TasseRice flour
die Zubereitung:

1. Sift cornstarch, sugar and rice flour together.

2. Add butter. Mix with hands until soft dough forms. Refrigerate one hour.

3. Shape dough into 2 1/2 cm balls. Place about 3 cm apart on greased cookie sheet; flatten with lightly floured fork. Bake at 150 °C for 20-25 minutes or until edges are lightly browned. .Sh "Variations"

1. Form balls as above. Roll in finely crushed corn flakes or crushed nuts. Press top of ball with thumb. Add a dab of jelly.

2. Mix in 2 Tbls. Finely chopped peel and/or 2 Tbls. Finely chopped nuts. Flatten with lightly floured fork.

Difficulty : easy. Precision


Anmerkungen zum Rezept:
keine